• LykkensHave
  • LykkensHave
  • LykkensHave

Erhvervskunder

Anlægsgartner – Nyanlæg

Skab et miljø, der passer til jeres virksomhed, hvor brugerne trives. Det er med til at give overskud til mere.

Vi hjælper gerne fra ide til udførelse. Vi har mange kontakter rundt i branchen til spændende materialer og løsninger der gør projektet perfekt til de behov der stilles.

Plejeplan for jeres ejendom

Effektivisering er nøgleordet. Vi har i Lykkens Have adopteret ledelsesfilosofien ”Lean” til udførelsen af pleje og vedligeholdelse på erhvervsejendomme. Det vil i korte træk sige, at vi udfærdiger en plejeplan, der omfatter de nødvendige processer for at holde arealerne til kundens ønske. Vi hjælper således gerne med til at sætte en plan op, finder de mest effektive løsninger, både tidsmæssigt og økonomisk for præcis jeres areal. Derefter er det simpelt – blot at holde aftalen.

Vedligeholdelse af udearealer

Vi råder over maskiner og mandskab der kan løse enhver opgave der måtte opstå på jeres ejendom. Vi kan alt fra at rense tagrender i 15 meters højde til håndtering af regnvand i 3 meters dybde.

I den forbindelse har vi startet et samarbejde med Vejbump.dk. Således at vi nu også kan være behjælpelige med opsætning af diverse inventar til trafik. Vi har monteret en del vejbump og skilte i københavnsområdet og hjælper gerne med til at løse jeres problemer inden for området.

Hos anlægsgartner ”Lykkens Have” har vi stor erfaring indenfor vedligeholdelse af udearealer, nyanlæg, hækkeklipning, græsslåning, flisebelægning, terasser, haveanlæg, granitfliser og naturstensfliser m.m.

Velkommen til Lykkens Have
For at finde det du leder efter, skal du vælge om du besøger siden som privat eller Erhvervskunde. Vi glæder os til at høre fra dig.
Vælg privat eller erhverv